Ce trebuie sa faci pentru a slabi intr-un timp relativ scurt?

Orice nutritionist iti va spune ca nu este indicat sa slabesti foarte mult intr-un timp foarte scurt, insa, daca respecti anumite reguli poti slabi destul de repede, fara a atrage asupra ta probleme de sanatate.

Iata ce trebuie sa faci pentru a scapa de kilogramele in plus:

Evita caloriile nefolositoare

Foarte multe persoane au obiceiul de a mânca şi de a bea câte ceva între mese, iar acest aspect este cât se poate de dăunător în timp. Putem include aici – băuturi acidulate, frappe-uri cu frişcă şi ciocolată, alcool, pâine, prăjeli şi dulciuri. Pentru a putea slăbi într-un timp scurt, trebuie să faci sacrificii şi să renunţi la caloriile în exces. In general, pentru persoanele care au o silueta de invidiat, aceasta regula este respectata cu strictete.

Portilei mai mici dar mai dese sunt benefice

Imparte porţiile obişnuite de mâncare, în unele mai mici, deoarece acest aspect va ajuta la accelerarea metabolismului, ceea ce va duce la scăderea în greutate. De asemenea, în loc să se transforme în grăsime care se depune pe corp, mâncarea se va transforma în energie.

Consuma apa suficienta

Hidratarea are un rol foarte important pentru organism, mai ales atunci când vrem să slăbim. Pentru a nu uita să consumi lichide, cumpără-ţi dimineaţa o sticlă cu apă şi asigură-te că o termini până seara. Indiferent că mergi la muncă sau la şcoală, ia-o cu tine. În plus, aminteşte-ţi de fiecare dată când ţi-e foame că de fapt ai nevoie de puţină apă. Apa nu are nicio calorie, astfel că te  ajută în mod sigur să slăbeşti.

Renuntati pe cat posibil la carbohidraţi

Carbohidraţii sunt printre principalii dusmani ai siluetei, astfel că trebuie neapărat să reduci numărul carbohidraţilor consumaţi. Fiecare kilogram de carbohidraţi care e stocat în corpul tău duce la reţinerea apei în corp.

Consuma sucuri naturale

O dietă pe baza de sucuri de fructe şi legume este potrivită pentru tine dacă vrei să slăbeşti într-un timp relativ scurt. Asigură-te însă că nu foloseşti fructe care au un conţinut bogat de zahăr. Cura cu suc de fructe ajută la detoxifierea organismului, fapt ce duce automat la scăderea în greutate.

 

Categories:

NiculescuDerma