• aprilie 26, 2017

    Vitamina E tine bolile de piele la distanta

    Stim cu totii ca alimentatia reprezinta un factor deosebit de important in ceea ce priveste sanatatea organismului, inclusiv a pielii. De asemenea, si suplimentele alimentare luate corect au un efect benefic.

    Pielea este cel mai mare si cel mai greu organ din corpul uman, fiind cea care ne protejeaza de infectii si tot ea este cea care ne confera un aspect ...

    Citeşte mai mult
  • aprilie 26, 2017

    Cancerul de piele – cauze si simptome

    Cancerul de piele este cea mai frecventa forma de cancer, dar este si cea mai usor de tratat, daca este descoperita din timp. Dermatologia poate salva vieti, iar oamenii trebuie educati sa se autoanalizeze si sa aiba în vedere orice modificare a unei alunite sau al aspectului pielii, spun specialistii.

    Acestia sustin ca este foarte important sa-ti ...

    Citeşte mai mult
  • aprilie 26, 2017

    Gonoreea este cea mai raspandita boala cu transmitere sexuala

    Gonoreea este o boala transmisa in general pe cale sexuala si care se mai numeste si blenoragie sau sculament. Se considera ca este cea mai frecventa boala cu transmitere sexuala.

    Conform ultimelor statistici, apar anual aproximativ 70 milioane de cazuri noi, insa este posibil ca numarul real de imbolnaviri sa fie mult mai mare, avand in vedere ca boala nu ...

    Citeşte mai mult
  • aprilie 26, 2017

    Dermatita seboreica – o afectiune din ce in ce mai intalnita

    Dermatita seboreica este o afectiune cronica a pielii caracterizata prin cruste albicioase, unsuroase sau uscate şi zone cutanate iritate şi roşii. Este de obicei localizată pe zone bogate în glande sebacee – pe faţă (în jurul nasului, al sprâncenelor şi pe frunte), dar şi pe scalp (aici se manifestă prin mătreaţa excesivă). Formele ...

    Citeşte mai mult
  • aprilie 26, 2017

    Afla ce este acneea si cum o putem trata si preveni

    Acneea este, poate, una dintre cele mai intalnite afectiuni dermatologice. Aceasta poate sa apara la orice varsta, dar in specialin perioada adolescentei, cu precadere pe suprafata tenului. Inestetice, dar si incomode pentru intregul organism, cosurile trebuie inlaturate, dar nu inainte de a sti totul despre ele.

    Din pacate, acneea nu cauzeaza numai un ...

    Citeşte mai mult
  • aprilie 25, 2017

    Regulile si beneficiile dietei personalizate

    Exista nenumarate articole cu diete ‘’minune’’ care te scapa de kilogramele in plus cat ai clipi. Unele dintre ele chiar dau rezultate pe termen scurt, insa, trebuie avuta mare grija, deoarece sanatatea persoanei in cauza ar putea avea de suferit.

    Oamenii trebuie sa fie constienti ca fiecare organism este o masinarie aparte, iar reactia acestuia la ...

    Citeşte mai mult
  • aprilie 25, 2017

    Printr-o dieta corespunzatoare diabetul de tip II poate fi vindecat

    Diabetul de tip II, denumit in trecut diabet non-insulino-dependent sau diabet cu debut la varsta adulta, se caracterizeaza prin faptul ca pancreasul continua sa produca insulina, uneori chiar mai multa decat in mod natural, insa organismul dezvolta rezistenta la efectele insulinei, astfel incat in realitate exista un deficit insulinic.

    Diabetul de tip 2 ...

    Citeşte mai mult
  • aprilie 25, 2017

    Epidemia de obezitate a atins cote alarmante

    Definita ca o crestere a tesutului adipos total mult peste limita normala, obezitatea a ajuns la cote alarmante in ultimile decenii. Viata agitata, sedentarismul si lipsa unei educatii alimentare, sunt principalele cauze ale acestei probleme globale, care creste mult riscul de imbolnavire a persoanelor in cauza.

    In urma studiilor realizate in nu mai putin ...

    Citeşte mai mult
  • aprilie 25, 2017

    Ce alimente trebuie sa consumi pentru a avea un ten sanatos?

    Chiar daca de multe ori dam vina pe gena atunci cand tenul nostru nu arata tocmai asa cum ne dorim, in realitate cauzele sunt de cele mai multe ori multiple. Insa, nimic nu previne mai bine problemele de ten decat o alimentatie sanatoasa si echilibrata, care permite ca organismul tau sa dispuna de nutrientii capabili sa purifice si sa vindece tenul.

    Iata ...

    Citeşte mai mult