Întrebări Frecvente

Aveţi nevoie de bilet de trimitere de la medicul de familie dacă sunteţi asigurat. Consultaţiile fără bilet de trimitere sunt contra cost conform tarifelor afişate în cabinet.

Cabinetul percepe tarife reduse pentru pensionari.

Folosirea diferitelor chimicale ca AHA, TCA şi FENOL pentru îndepărtarea stratului superior al pielii în vederea obţinerii unui ten mai tânăr, proaspăt şi fin.

Expunerea în exces la radiaţiile solare poate induce apariţia de mutaţii la nivelul pielii, în timp, acestea putând evolua în cancer.

De multe ori diferitele afecţiuni dermatologice sunt considerate neimportante sau sunt tratate cu medicamente fără prescripţie. Dacă însă, consideraţi că sunteţi nemulţumiţi de felul în care arătaţi sau de evoluţia bolii este recomandat să consultaţi un dermatolog.

Da, pentru a nu aştepta şi pentru a beneficia de o consultaţie de 20 de minute pentru o afecţiune. Dacă aveţi mai multe afecţiuni aveţi nevoie de o altă programare.

Dermatologia este ştiinţa care se ocupă cu diagnosticul şi tratamentul bolilor care afectează pielea, părul şi unghiile.

Pielea acneică este grasă, lucioasă, roşie, cu numeroase comedoane (puncte negre şi albe), papulo-pustule (coşuri), noduli, chisturi şi cicatrici, necesită o îngrijire permanentă timp de mai mulţi ani. Tratamentul constând în curăţirea cu soluţii speciale după care aplicarea de creme specializate, tratament dermato-cosmetic, tratament igieno-dietetic (reguli de igienă, nutriţie, hidratare). Toate aceste indicaţii vă sunt oferite pe larg în cabinetul nostru.

Este o metodă rapidă şi neinvazivă de diagnosticare a leziunilor pigmentare ale pielii “prelungind ochiul dermatologului dincolo de limitele clinice”. Marele avantaj pe care-l oferă dermatoscopia este acela că orientează diagnosticul fără biopsie.