Microdermabraziune Pristine™

Sistemul de precizie Diamond Peel fără cristale – microdermabraziune cu diamante tăiate cu laser – pentru o piele mai fermă, mai pură, mai tânără

Aparatul de microdermabraziune fără cristale Pristine™ tratează sigur şi eficient o gamă largă de afecţiuni ale pielii, ce cuprinde efectele îmbătrânirii tenului, pielea decolorată şi congestionată, firele de păr încărnate, vergeturile, celulita şi ridurile. Tratamentele de microdermabraziune fără cristale sunt recomandate pentru toate tipurile de piele, inclusiv cea sensibilă.

  • Cuprinde o gamă unică de tratamente corporale integrale
  • Este lipsită de riscuri în cazul tratamentelor pielii sensibile din zona ochilor, gurii şi gâtului
  • Hipoalergenică şi igienică
  • Nu există cristale consumabile greu de întreţinut şi înlocuit
  • Operează elegant şi silenţios
  • Tratează eficient zonele greu accesibile din cutele pielii

 

Aparatul de microdermabraziune fără cristale Pristine™ utilizează suprafeţe abrazive din diamante veritabile pentru a îndepărta cu blândeţe straturile superioare ale epidermei, în timp ce controlul reglabil al absorbţiei stimulează producţia de colagen şi elastină a dermei. Rezultatul? O piele mai sănătoasă şi strălucitoare, cu un flux sanguin mai bun.

 

MICRODERMABRAZIUNE CU DIAMANTE: CONFORTABIL ȘI EFICIENT

Mânerul ergonomic al aparatului de microdermabraziune, unic în branşă, este proiectat special pentru a asigura confortul în timpul tratamentelor de durată şi oferă terapeuţilor posibilitatea de a trata în mod eficient pielea sensibilă şi zonele greu accesibile ale pielii – inclusiv zonele cutate sau denivelate ale corpului – ceea ce duce la rezultate extrem de eficiente şi la o mai mare varietate de opţiuni terapeutice.

 

MICRODERMABRAZIUNE CU DIAMANTE: SIGUR ȘI IGIENIC

Spre deosebire de sistemele tradiţionale de microdermabraziune cu cristale, aparatul de microdermabraziune fără cristale Pristine™ nu foloseşte oxid de aluminiu. Astfel, saloanele de tratament rămân curate şi la adăpost de factorii de poluare, iar clienţii nu riscă să inhaleze particule ce pot irita ochii şi căile respiratorii.