Hidradermabraziune şi dermoporaţie

Folosind aplicatoare combinate puternice de tip Vacuum + Vortex / Vacuum + Spiral unice sistemelor Hydrabeauty™, este obținut un rezultat nu doar de exfoliere, dar şi de micro-dermabraziune și curățare a suprafeței tenului profund în același timp – tenul devine mai strălucitor, mai curat și mai hidratat.

Capul de tratament Vortex propulsează soluția de tratament în mișcare spirală (ca un Vortex), dinspre centru spre extremități și asigură o penetrare adâncă în tegument. Această acțiune va dizolva reziduurile de pe suprafața pielii – sebum, celulele moarte, comedoane sau micro-organisme – într-un final vacuumul îndepărtând toate acestea în siguranță prin orificiul Dual Suction.

Microdermabraziune cu diamante

Microdermabraziunea cu diamante oferă o opţiune non-chirurgicală de finisare a pielii folosind capete de diamant sterile pentru a curăţa stratul de la suprafaţa pielii, după care se aspiră particulele împreună cu impurităţile. Aceasta procedură îndepărtează resturile de piele, imperfecţiunile, urmele rănilor, ridurile şi pigmentaţia nedorită a pielii.

Folosirea moderată a microdermabraziunii cu diamante, împreună cu produsele de îngrijire a pielii, ce penetrează stratul de la suprafaţa acesteia ajungând la nivelul dermei, ajută la refacerea nutrienţilor naturali, restabilirea activităţii celulare şi refacerea sănătăţii pielii. Rezultatul dermabraziunii este, de cele mai multe ori, o piele sănătoasă, strălucitoare şi frumoasă.

Dermoporaţia

Fără a interveni invaziv asupra structurii celulare, micro-curenții crează o deschidere temporară pe membranele celulelor, permițând penetrarea ingredienților în straturile adânci ale pielii.

Dermoporatia / mezoporația combină în cadrul aceleiași ședinte două terapii puternice: electroporația – care mărește porii de pâna la 400 de ori, crescând foarte mult permeabilitatea epidermei, și electroforeza – o metoda prin care ingredientele active din cocktailul cosmetic sunt împinse în straturile profunde ale pielii.