DEKA Nd:YAG SYNCHRO REPLA:Y

Synchro REPLA:Y este un sistem DEKA bazat pe laser care combină două surse laser puternice, ca L.P. & S.P. Nd: YAG și Alexandrite, la o lampă Pulsed FT. Această combinație permite sistemului să efectueze diferite tratamente în Dermatologie, Chirurgie Plastică și Medicină Estetică.

 

Tratamente efectuate:

  • Îndepărtarea părului
  • Fotorejuvenare non-ablativă
  • Leziuni vasculare
  • Leziuni pigmentate benigne
  • Strângerea pielii

 

Nd: YAG Laser Module

DEKA a fost prima companie care a introdus în 1998 utilizarea laserelor cu impulsuri lungi Nd: YAG pentru îndepărtarea părului și a leziunilor vasculare.

Astăzi, este bine cunoscut faptul că lungimea de undă Nd: YAG la 1064 nm este cea mai sigură pentru cele mai întunecate tipuri de piele (mai mult de III). Acest lucru se datorează capacității de penetrare a pielii umane a laserului 1064 nm datorată unei absorbții mai scăzute de melanină și atingerii celor mai adânci părți ale foliculului de păr, unde rezidă toate părțile germinative. Conform tiparelor de absorbție a melaninei și oxihemoglobinei, penetrarea de 1064 nm (lungimea de undă a laserului Nd: YAG) este de câteva milimetri în piele, mai mult decât orice altă lungime de undă a laserului, cum ar fi Ruby, Alexandrite și Diodes. În ciuda acestei absorbții scăzute a melaninei, eficacitatea sa poate fi echilibrată prin alegerea unui impuls cu caracteristici corecte în ceea ce privește energia, durata și structura acestuia. De asemenea, diametrul spot este important pentru determinarea rezultatelor, dar acest ultim parametru nu este la fel de important ca și pentru alte lungimi de undă. Numai alegerea corectă a parametrilor permite Nd:YAG cu impulsuri lungi, ca Synchro REPLA:Y, să fie un sistem perfect pentru îndepărtarea părului sau pentru alte aplicații, cum ar fi tratamente vasculare, în special pentru teleangiectazii ale piciorului. Puterea laserului Nd:YAG este furnizată printr-o fibră optică care este conectată direct în piesele cu laser Nd:YAG. Conectarea piesei de mână este foarte rapidă și sistemul recunoaște automat ce tip de piesă de mână a fost conectată de către utilizator.