Vitamina E tine bolile de piele la distanta

Stim cu totii ca alimentatia reprezinta un factor deosebit de important in ceea ce priveste sanatatea organismului, inclusiv a pielii. De asemenea, si suplimentele alimentare luate corect au un efect benefic.

Pielea este cel mai mare si cel mai greu organ din corpul uman, fiind cea care ne protejeaza de infectii si tot ea este cea care ne confera un aspect catifelat si luminos. Ingrijirea pielii este esentiala, daca nu vrem sa avem probleme pe viitor.

Vitamina E, reprezinta probabil cea mai buna vitamina pentru toate tipurile de probleme ale pielii. Radicalii liberi care accelereaza problemele de piele sunt distrusi atunci cand vitamina E este administrata intern, aceasta avand o puternica actiune antioxidanta. Celulele pielii sunt, de asemenea, regenerate si inlocuite mai repede.

Cel mai bun mod de a lua vitamina E este de a opta pentru capsule. De asemenea, include in dieta zilnica alimente precum nuci, peste gras si spanac care vor oferi concentratii mari de vitamina E. Puteti aplica, de asemenea, creme care contin ulei din germeni de grau sau aloe vera.

 

NiculescuDerma